Language
route

Prijevoz autobusom od Frankfurta do Stuttgarta

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Frankfurta do Stuttgarta

Naš cilj je da vaše putovanje od Frankfurta do Stuttgarta bude što udobnije, zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim našim putnicima. Kada putujete s nama, možete surfati na internetu, odspavati, ili gledati prekrasne krajobraze kroz koje prolazite. Na liniji su 2 dnevna odlaska i cijene počinju od 7,99 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte si zajamčeno mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 8:00 svaki dan osim utorkom i srijedom između 10. 10. 2019. i 3. 4. 2020. i svaki dan između 4. 4. 2020. i 9. 10. 2020. Na ruti se ne vozi 26. 12. 2019. i 2. 1. 2020. Također postoji alternativni polazak svaki dan u 23:00 između 4. 4. 2020. i 31. 9. 2020. i ponedjeljkom, subotom i nedjeljom između 14. 12. 2019. i 13. 1. 2020. Put traje oko 3 sata i 30 minuta. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: Zračna luka FrankfurtMannheim i Karlsruhe. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

Odlazak iz Frankfurta

Preporučujemo da na kolodvor dođete malo ranije od vremena odlaska. Kolodvor nema mnogo sadržaja, ali glavni željeznički kolodvor u Frankfurtu nalazi se s druge strane ulice i u njemu se nalaze mnoge trgovine i kafići gdje možete popiti kavu ili pojesti nešto prije odlaska. Povezanost s centrom grada vrlo je dobra, pa na kolodvor možete doći autobusom, tramvajem, podzemnom željeznicom, vlakom ili taksijem. Pronađite više informacija o Frankfurtu.

Dolazak na Zračnu luku Stuttgart

Lokalno vrijeme

STUTTGART WEATHER

Glavni grad savezne države Baden-Württemberg u vinarskoj dolini rijeke Neckar, Stuttgart je veliki grad s atmosferom malog grada – svatko može pronaći neku zanimaciju.

Možete istražiti Stuttgart i nastaviti svoje putovanje javnim prijevozom ili taksijem. Centar grada nije daleko od zračne luke i povezanost javnim prijevozom je dobra.

Više informacija o Stuttgartu.

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!