Language

Kontakt

Get in touch with us

Imate li pitanja? Želite li nam nešto reći? Želite li nam postaviti osobno pitanje?
Slobodno nam se javite

 

  Iznimno nam je drago čuti da je jedan od naših putnika pronašao ideju za svoje sljedeće putovanje u našim člancima o sadržaju gradova. Slažete li se da pohranjujemo vaše kontaktne podatke i povremeno vam na internetu (e-poštom, ili preko društvenih mreža) istaknemo članak za koji mislimo da bi vas mogao zanimati?

  Pristajem na uporabu predanih osobnih podataka za sljedeće svrhe:

  Općenite svrhe komunikacije:
  To uključuje slanje novih vijesti i općenitih informacija o proizvodima i uslugama, novim ponudama, posebnim ponudama, događajima i nagradnim igrama, kao i drugih općenitih vijesti. Osobni podaci koji se obrađuju za tu svrhu uključuju: ime, prezime, kontaktne informacije, informacije o prethodnim narudžbama i informacije o uporabi internetskih stranica ili aplikacije Nomago.

  Pohrana:
  To uključuje pohranu vaših osobnih informacija i informacija o prethodnim kupovinama, čiji je cilj osigurati bolje korisničko iskustvo, a kako bismo lakše i brže odgovarali na vaše upite.

  Potvrđujete da znate kako u bilo kojem trenutku možete povući svoje odobrenje za uporabu osobnih informacija, kao i da imate pravo u svakom trenutku poslati upit o svojim pohranjenim osobnim podacima, zatražiti ispravak podataka, ograničiti njihovu uporabu, zatražiti potpuno brisanje ili prijenos, ili podnijeti prigovor na njihovu uporabu. Više informacija možete pronaći na našoj stranici Pravila o privatnosti, gdje se detaljnije opisuju svi podaci koje obrađuje Nomago d.o.o.

  Voditelj obrade osobnih podataka: NOMAGO d.o.o., Vošnjakova ulica 3, 1000 Ljubljana.
  Kontakt službenika za zaštitu podataka: dpo@nomago.si