Language
route

Prijevoz autobusom od Stuttgarta do Zagreba

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Stuttgarta do Zagreba

Vaša udobnost naš je glavni prioritet na ovom dugom međugradskom putovanju. Želite biti što opušteniji tijekom ove 12-satne vožnje, zato smo uklonili red sjedala iz autobusa da dobijemo više prostora za noge i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim putnicima. Možete surfati na internetu ili raditi na laptopu, odspavati ili gledati prekrasni pogled kroz prozor.

Na liniji su 2 dnevna odlaska i cijene počinju od 23,99 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte svoje mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće iz Zračne luke Stuttgart u 11:30 i 2:25 i put traje oko 12 sati i 15 minuta bez zaustavljanja, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda i zaustavi se nekoliko puta na dulje vrijeme, putovanje može potrajati 40 minuta dulje. Autobus se zaustavlja na sljedećim stanicama: UlmAugsburgMünchenSalzburgVillachBledLjubljanaBregana SI/HR (granični prijelaz) i Zagreb.

Odlazak iz Stuttgarta

Dok čekate odlazak u Zagreb, autobusna stanica u Zračnoj luci Stuttgart nema mnogo sadržaja. Ako stignete ranije, možete se zabaviti u obližnjoj zračnoj luci dok čekate autobus. Barem možete popiti kavu ili pojesti nešto na terminalu zračne luke. Do stanice možete doći autobusom, taksijem ili pješice.

Dolazak u Zagreb

Lokalno vrijeme

ZAGREB WEATHER

Autobusni kolodvor Zagreb nalazi se u centru grada i okružen je kafićima i trgovinama sa svih strana.

Do svoga smještaja ili u istraživanje Zagreba možete ići javnim prijevozom, taksijem ili možete unajmiti bicikl ili auto.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Zagreb.

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!