Language
route

Prijevoz autobusom od Maribora do Beča

Otkrijte Prijevoz autobusom od Maribora do Beča

Naš cilj je da vaše kratko putovanje od Maribora do Beča bude što udobnije. Zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa da dobijemo više prostora za noge i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim našim putnicima. Kada putujete s nama, možete surfati na internetu, odspavati, ili gledati prekrasne krajobraze kroz koje prolazite. Na liniji su 2 dnevna odlaska. Cijene počinju od 14,99 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte svoje mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće s Glavnog autobusnog kolodvora Maribor u 4:06 i 15:24 i put traje malo kraće od tri sata. Putnici ulaze u autobus u Grazu. Ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

Odlazak iz Maribora

Glavni autobusni kolodvor Maribor ima nekoliko trgovina i kafića da se zabavite i opustite. Popijte kavu i prezalogajite prije putovanja u Beč. Do kolodvora možete doći javnim prijevozom, pješice ili taksijem. Pronađite više informacija o Mariboru.

Dolazak u Beč

Lokalno vrijeme

VIENNA WEATHER

Nakon što doživite glavni grad Austrije, htjet ćete ostati u Beču zbog izvrsne hrane, dobrog vina, očaravajućih melodija ili slikovite arhitekture.

Autobusni kolodvor udaljen je samo 17 minuta vožnje od centra grada. Svoje putovanje možete nastaviti javnim prijevozom, taksijem, pješice ili možete unajmiti automobil.

Više informacija o Beču.

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!