Language
route

Bus transfer from Maribor to Venice

Informacije

Otkrijte Bus transfer from Maribor to Venice

Želite li provesti romantični vikend u starom dijelu Venecije ili se spremate na let iz jedne od zračnih luka u Veneciji? Naš je cilj da vaše putovanje od Maribora do Venecije bude što udobnije, zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa da dobijemo više prostora za noge i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim našim putnicima. Kada putujete s nama, možete surfati na internetu, odspavati, ili gledati prekrasne krajobraze kroz koje prolazite. Na liniji su 2 dnevna odlaska i cijene počinju od 15,99 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte svoje mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće s autobusnog kolodvora Maribor u 2:41 i 12:20. Put traje između šest i šest i pol sati. Putnici ulaze u autobus na 5 ili 6 stanica tijekom puta. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

Odlazak iz Maribora

Dok čekate odlazak u Veneciju, glavni autobusni kolodvor Maribor ima mnoge sadržaje da se zabavite i opustite. Popijte kavu i prezalogajite prije dugog puta. Do kolodvora možete doći javnim prijevozom, pješice ili taksijem. Pronađite više informacija o Mariboru.

Dolazak u Veneciju Tronchetto

Lokalno vrijeme

VENICE WEATHER

Venecija – svjetski poznati grad na vodi. Neovisno o tome jeste li u Veneciju došli na let ili put kruzerom, dan proveden u najstarijem dijelu Venecije uvijek se isplati.

Od autobusnog kolodvora imate 5 minuta hoda do tramvaja ili brodice kojima izravno idete u stari dio grada.

Više informacija o Veneciji.

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!