Language
route

Bus transfer from Ljubljana to Vienna

Informacije

Otkrijte Bus transfer from Ljubljana to Vienna

Letite li Zračne luke Beč ili samo želite provesti vikend u centru Beča? Naš je cilj da vaše putovanje od Ljubljane do Beča bude što udobnije, zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa da dobijemo više prostora za noge i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim našim putnicima. Kada putujete s nama, možete surfati na internetu, odspavati, ili gledati prekrasne krajobraze kroz koje prolazite. Na liniji su 2 dnevna odlaska. Cijene počinju od 15,99 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte svoje mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće s autobusnog kolodvora Ljubljana u 13:39 i 2:24 i put traje oko pet i pol sati. Putnici ulaze u autobus u Mariboru i Grazu. Ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

Odlazak iz Ljubljane

Ne preporučujemo da prerano dođete na autobusni kolodvor Ljubljana jer ima samo jedan kafić, bankomat i kiosk. Ako ipak dođete ranije, uvijek možete popiti kavu i čekati svoj autobus. Na kolodvor možete doći autobusom, taksijem ili se prošetati iz centra grada. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Ljubljana.

Dolazak na autobusni kolodvor Beč Erdberg

Lokalno vrijeme

VIENNA WEATHER

Beč kontinuirano postiže rezultate kao jedan od najboljih gradova na svijetu. Grad ima brojne aktivnosti i znamenitosti za posjetu tijekom boravka u Beču. Htjet ćete boraviti u Beču, zbog izvrsne hrane, dobrog vina, očaravajućih melodija ili slikovite arhitekture.

Svoje putovanje možete nastaviti javnim prijevozom, taksijem, pješice ili možete unajmiti automobil. Autobusni kolodvor udaljen je samo 17 minuta vožnje od centra grada.

Više informacija o Beču.

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!