Language
route

Prijevoz autobusom od Venecije do Ljubljane

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Venecije do Ljubljane

Htjeli smo da ovo putovanje bude što udobnije za vas, tako da smo uklonili red sjedala iz naših autobusa i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim našim putnicima. Kada putujete s nama nešto dulje od 3 sata, možete surfati na internetu, odspavati, ili gledati prekrasni pogled kroz prozor. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 19,99 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte svoje mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 9:55 i 22:05 svaki dan i put traje oko 3 sata i 40 minuta. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: Venecija (Tronchetto)Venecija Mestre (željeznički kolodvor)Venecija (Zračna luka VCE)Šempeter, i Dolgi most Ljubljana. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

Odlazak iz Venecije

Ne preporučujemo da prerano dođete na autobusni kolodvor Venecija jer ima samo čekaonicu. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Venecija.

Dolazak u Ljubljanu

Lokalno vrijeme

LJUBLJANA WEATHER

Ljubljana ima brojne znamenitosti vrijedne istraživanja. Kada dođete na autobusni kolodvor u centru grada, popijte kavu ili čaj u nekom lijepom kafiću.

Svoje putovanje možete nastaviti javnim prijevozom, taksijem, ili možete unajmiti bicikl.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Ljubljana

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!