Language
route

Prijevoz autobusom od Umaga do Münchena

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Umaga do Münchena

Uživajte u najudobnijem autobusnom međugradskom prometu s našim uslugama od Umaga do Münchena. Put traje nešto dulje od 9 sati, zato nam je važno da stignete odmoreni kako biste produktivno iskoristili svoje vrijeme u gradu. Zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa kako biste imali više prostora i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim putnicima. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 14,5 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte si zajamčeno mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 5:10 i 20:10 svaki dan i put traje oko 9 sati i 10 minuta. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: Umaggranični prijelaz KaštelTrstLjubljanaBled, Villach i Salzburg. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

Odlazak iz Umaga

Ne preporučujemo da prerano dođete na autobusni kolodvor Umag jer ima samo jedan kafić, bankomat i kiosk. Ako ipak dođete ranije, uvijek možete popiti kavu i čekati svoj autobus. Do kolodvora možete doći taksijem ili pješice. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Umag.

Dolazak u München

Lokalno vrijeme

Autobusni kolodvor München nalazi se u centru grada, na nekoliko minuta šetnje od trga Karlsplatz. Kolodvor je okružen kafićima i trgovinama sa svih strana.

Možete istražiti München i nastaviti svoje putovanje javnim prijevozom, taksijem ili možete iznajmiti auto u putnom centru kolodvora.

Više informacija o autobusnom kolodvoru München

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!