Language
route

Prijevoz autobusom od Stuttgarta do Ljubljane

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Stuttgarta do Ljubljane

Htjeli smo da ovo putovanje od 9 sati bude što udobnije za putnike, tako da smo uklonili red sjedala iz naših autobusa i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim našim putnicima. Kada putujete s nama, možete surfati na internetu, odspavati, ili gledati prekrasni pogled kroz prozore. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 15 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte svoje mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 11:25 i 2:25 svaki dan i put traje oko 9 sati i 30 minuta. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: StuttgartUlmAugsburgMünchenSalzburgVillach i Bled. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

Odlazak iz Stuttgarta

Dok čekate odlazak u Ljubljanu, autobusni kolodvor Stuttgart ima mnoge sadržaje da se zabvite i opustite. Kolodvor je otvoren 24 sata dnevno i uvijek je vrlo živ. Do kolodvora možete doći autobusom, pješice i naravno taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Stuttgart.

Dolazak u Ljubljanu

Lokalno vrijeme

LJUBLJANA WEATHER

Ljubljana ima brojne znamenitosti vrijedne istraživanja. Kada dođete na autobusni kolodvor u centru grada, popijte kavu ili čaj u nekom lijepom kafiću.

Svoje putovanje možete nastaviti javnim prijevozom, taksijem, ili možete unajmiti bicikl.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Ljubljana.

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!