Language
route

Prijevoz autobusom od Salzburga do Pule

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Salzburga do Pule

Htjeli smo da ovo putovanje od 5 sati bude što udobnije za putnike, tako da smo uklonili red sjedala iz naših autobusa i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim našim putnicima. Kada putujete s nama, možete surfati na internetu, odspavati, ili gledati prekrasni pogled kroz prozore. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 36 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte svoje mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 7:40 i 16:40 svaki dan* i put traje oko 9 sati i 10 minuta. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: VillachBledLjubljanaTrstgranični prijelaz KaštelUmagNovigradPoreč i Rovinj. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

*sezonska linija

Odlazak iz Salzburga

Dok čekate odlazak u Pulu, autobusni kolodvor Salzburg ima mnoge sadržaje da se zabavite i opustite. Kolodvor je otvoren 24 sata dnevno i uvijek je vrlo živ. Do kolodvora možete doći autobusom, pješice i naravno taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Salzburg.

Dolazak u Pulu

Lokalno vrijeme

PULA WEATHER

Pula ima brojne znamenitosti za istraživanje, kao što je rimska Arena.

Do svoga smještaja ili u istraživanje Pule možete ići javnim prijevozom, taksijem ili možete unajmiti bicikl. Ne savjetujemo najam automobila jer su ulice dosta uske i nema dovoljno parkirnog prostora.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Pula.

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!