Language
route

Prijevoz autobusom od Pule do Münchena

Otkrijte Prijevoz autobusom od Pule do Münchena

Uživajte u najudobnijem autobusnom međugradskom prometu s našim uslugama od Pule do Münchena. Put traje nešto dulje od 11 sati, zato nam je važno da stignete odmoreni kako biste produktivno iskoristili svoje vrijeme u gradu. Zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa kako biste imali više prostora i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim putnicima. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte si zajamčeno mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 3:00 i 18:00 svaki dan i put traje oko 11 sata i 20 minuta. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: PulaRovinjPorečNovigradUmaggranični prijelaz KaštelTrstLjubljanaBledVillach, i Salzburg. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima

Odlazak iz Pule

Ne preporučujemo da prerano dođete na autobusni kolodvor Pula jer ima samo jedan kafić, bankomat i kiosk. Ako ipak dođete ranije, uvijek možete popiti kavu i čekati svoj autobus. Do kolodvora možete doći taksijem ili pješice. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Pula.

Dolazak u München

Lokalno vrijeme: 14:20

Lokalno vrijeme

MUNICH WEATHER

Autobusni kolodvor München nalazi se u centru grada, na nekoliko minuta šetnje od trga Karlsplatz. Kolodvor je okružen kafićima i trgovinama sa svih strana

Svoje putovanje možete nastaviti javnim prijevozom, taksijem ili možete iznajmiti auto u putnom centru kolodvora.

Više informacija o autobusnom kolodvoru München

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!