Language
route

Prijevoz autobusom od Pule do Ljubljane

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Pule do Ljubljane

Očekujte pozitivan ishod od petosatne vožnje jer ćete doći na svoje odredište brzo i ugodno uz vrhunsku uslugu. Htjeli smo da putovanja budu što udobnija, tako da smo uklonili red sjedala iz naših autobusa da dobijemo više prostora za noge i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim našim putnicima. Možete uživati u vožnji jednim od naših udobnih autobusa na mnoge načine, ovisno o svome raspoloženju. Surfajte internetom, odspavajte ili uživajte u prekrasnom pogledu na lijepe gradove kroz koje prolazite na putu do Ljubljane, kao što su Rovinj, Poreč, Kopar itd. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 13,99 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte svoje mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 3:00 i 18:00 svaki dan i put traje oko 4 sata i 50 minuta. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: PulaRovinjPorečNovigradUmaggranični prijelaz Kaštel, i Trst. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

Odlazak iz Pule

Ne preporučujemo da prerano dođete na autobusni kolodvor Pula jer ima samo jedan kafić, bankomat i kiosk. Ako ipak dođete ranije, uvijek možete popiti kavu i čekati svoj autobus. Do kolodvora možete doći autobusom ili taksijem.

Dolazak u Ljubljanu

Lokalno vrijeme

LJUBLJANA WEATHER

Ljubljana ima brojne znamenitosti vrijedne istraživanja. Kada dođete na autobusni kolodvor u centru grada, popijte kavu ili čaj u nekom lijepom kafiću.

Svoje putovanje možete nastaviti javnim prijevozom, taksijem, ili možete unajmiti bicikl.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Ljubljana

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!