Language
route

Prijevoz autobusom od Poreča do Münchena

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Poreča do Münchena

Uživajte u najudobnijem autobusnom međugradskom prometu s našim uslugama od Poreča do Münchena. Put traje nešto dulje od 10 sati, zato nam je važno da stignete odmoreni kako biste produktivno iskoristili svoje vrijeme u Münchenu. Zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa kako biste imali više prostora i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim putnicima. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 33 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte si zajamčeno mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 4:15 i 19:15 svaki dan i put traje oko 9 sati i 10 minuta. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: PorečNovigradUmaggranični prijelaz KaštelTrstLjubljanaBledVillach i Salzburg. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

Odlazak iz Poreča

Ne preporučujemo da prerano dođete na autobusni kolodvor Poreč jer ima samo jedan kafić, bankomat i kiosk. Ako ipak dođete ranije, uvijek možete popiti kavu i čekati svoj autobus. Do kolodvora možete doći taksijem ili pješice. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Poreč.

Dolazak u München

Lokalno vrijeme

MUNICH WEATHER

Autobusni kolodvor München nalazi se u centru grada, na nekoliko minuta šetnje od trga Karlsplatz. Kolodvor je okružen kafićima i trgovinama sa svih strana

Možete istražiti München i nastaviti svoje putovanje javnim prijevozom, taksijem ili možete iznajmiti auto u putnom centru kolodvora.

Više informacija o autobusnom kolodvoru München

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!