Language
route

Prijevoz autobusom od Ljubljane do Stuttgarta

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Ljubljane do Stuttgarta

Budući da ovaj put traje 9 sati, htjeli smo da vam bude što udobnije kako biste na odredište stigli dobro odmoreni. Uklonili smo red sjedala iz naših autobusa i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim putnicima. Možete uživati u vožnji jednim od naših udobnih autobusa na mnoge načine – surfajte na internetu, odspavajte ili uživajte u prekrasnom pogledu na lijepe gradove kroz koje prolazite na putu do svog odredišta. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 15 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte svoje mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 8:00 i 23:00 i put traje oko 9 sati i 30 minuta. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: LjubljanaBledVillachSalzburgMünchenAugsburg i Ulm. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

Odlazak iz Ljubljane

Ne preporučujemo da prerano dođete na autobusni kolodvor Ljubljana, posebno na kišne dane – nema dovoljno zaštite od kiše. Ako ipak dođete ranije, uvijek možete popiti kavu ili otići u obližnji McDonald’s i čekati svoj autobus. Do kolodvora možete doći autobusom ili taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Ljubljana.

Dolazak u Stuttgart

Lokalno vrijeme

STUTTGART WEATHER

Stuttgart ima brojne znamenitosti vrijedne istraživanja.

Svoje putovanje možete nastaviti javnim prijevozom, taksijem, ili možete unajmiti bicikl ili auto.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Stuttgart

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!