Language
route

Prijevoz autobusom od Ljubljane do Frankfurta

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Ljubljane do Frankfurta

Uživajte u najudobnijem autobusnom međugradskom prometu s našim uslugama od Pule do Frankfurta. Put traje oko 12 sati, zato nam je važno da vožnja bude što udobnija. Zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa kako biste imali više prostora i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim putnicima. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 18,5 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte si zajamčeno mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 7:35 od srijede do nedjelje između 10. 10. 2019. i 2. 4. 2020. (osim na 25. 12. 2019. i 1. 1. 2020.) i svaki dan od 3. 4. do 9. 10. Put traje oko 9 sati i 30 minuta. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: LjubljanaBledVillachSalzburgMünchenAugsburgUlmStuttgartKarlsruheMannheim i Zračna luka Frankfurt. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

Odlazak iz Ljubljane

Ne preporučujemo da prerano dođete na autobusni kolodvor Ljubljana jer ima samo jedan kafić, bankomat i kiosk. Ako ipak dođete ranije, uvijek možete popiti kavu i čekati svoj autobus. Do kolodvora možete doći autobusom ili taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Ljubljana.

Dolazak u Frankfurt

Lokalno vrijeme

FRANKFURT-FLUGHAFEN WEATHER

Frankfurt ima brojne znamenitosti vrijedne istraživanja. Autobusni kolodvor udaljen je samo 8 minuta vožnje od centra grada.

Svoje putovanje možete nastaviti javnim prijevozom, taksijem ili možete iznajmiti auto u putnom centru kolodvora.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Frankfurt

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!