Language
route

Prijevoz autobusom od Graza do Ljubljane

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Graza do Ljubljane

Htjeli smo da ovo putovanje bude što udobnije za vas, tako da smo uklonili red sjedala iz naših autobusa i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim našim putnicima. Kada putujete s nama nešto dulje od 3 sata, možete surfati na internetu, odspavati, ili gledati prekrasni pogled kroz prozor. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 6,5 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte svoje mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 1:25 i 11:05 i put traje oko 3 sata i 40 minuta. Putnici ulaze u autobus u Ljubljani i Mariboru, a zatim autobus vozi u Graz. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

Odlazak iz Graza

Dok čekate odlazak u Ljubljanu, autobusni kolodvor Graz ima mnoge sadržaje da se zabavite. Kolodvor je otvoren 24 sata dnevno i uvijek je vrlo živ. Do autobusnog kolodvora možete doći podzemnom željeznicom, tramvajem, autobusom ili taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Graz.

Dolazak u Ljubljanu

Lokalno vrijeme

LJUBLJANA WEATHER

Ljubljana ima brojne znamenitosti vrijedne istraživanja. Kada dođete na autobusni kolodvor u centru grada, popijte kavu ili čaj u nekom lijepom kafiću.

Svoje putovanje možete nastaviti javnim prijevozom, taksijem, ili možete unajmiti bicikl.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Ljubljana.

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!