Language
route

Povratni prijevoz autobusom od Bratislave do Zračne luke Beč

Informacije

Otkrijte Povratni prijevoz autobusom od Bratislave do Zračne luke Beč

Uživajte u najudobnijem autobusnom međugradskom prijevozu s našim uslugama tijekom ovog kratkog puta od Bratislave do Zračne luke Beč i natrag. Naš je glavni prioritet da vaše putovanje do Beča bude što udobnije kako biste mogli u potpunosti uživati u svom letu. Također je važno da u Bratislavu dođete odmoreni nakon dugog leta kako biste bili produktivni s vremenom u samome gradu. Zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa kako biste imali više prostora i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim putnicima. Na liniju su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 4 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte si zajamčeno mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće iz Bratislave u 6:35 i 21:50 i iz Zračne luke Beč u 11:20 i 20:40 svaki dan i put traje manje od sat vremena. Autobus ne staje i vozi ravno do završnog odredišta.

Odlazak iz Bratislave

Dok čekate odlazak u Zračnu luku Beč, autobusni kolodvor Bratislava ima mnoge sadržaje da se zabavite i opustite. Do kolodvora možete doći autobusom, pješice ili taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Bratislava.

Dolazak u Zračnu luku Beč

Lokalno vrijeme: 7:25

Lokalno vrijeme

VIENNA WEATHER

Beč ima brojne znamenitosti vrijedne istraživanja. Autobusni kolodvor udaljen je samo 17 minuta vožnje od centra grada.

Svoje putovanje možete nastaviti javnim prijevozom, taksijem, pješice ili možete unajmiti automobil.

Više informacija o Zračnoj luci Beč.

Odlazak iz Beča

Dok čekate odlazak u Bratislavu, postoji mnogo toga za raditi u Zračnoj luci Beč. Do kolodvora možete doći autobusom, pješice ili taksijem. Pronađite više informacija o Zračnoj luci Beč.

Dolazak u Bratislavu

Lokalno vrijeme: 12:35

Lokalno vrijeme

BRATISLAVA WEATHER

Autobusni kolodvor Bratislava udaljen je samo 11 minuta vožnje od centra.

Do svoga smještaja ili u istraživanje Bratislave možete ići taksijem, javnim prijevozom ili pješice, ili možete unajmiti auto ili bicikl.

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!